Castiga bluza purtata de Guess Who in videoclipul “Onoare”

28 ianuarie 2013: Câștigătorul bluzei purtate de Guess Who în clipul „Onoare” este Bogdan Bănică!

Odată cu lansarea website-ului oficial, Guess Who pune la bătaie bluza pe care a purtat-o la filmările videoclipului “Onoare”. Pentru a câștiga sweat shirt-ul trebuie să ne demonstrezi că ești cel mai mare fan Guess Who. Poți face asta printr-un text, o imagine sau un videoclip, încărcat pe pagina de Facebook destinată concursului: facebook.com/concursonoare

Așteptăm înscrierile până vineri 25 ianuarie la ora 20:00, iar câștigătorul va fi anunțat pe 28 ianuarie, pe website-ul oficial Guess Who.

Regulamentul concursului:
1. Concursul se desfășuara în perioada 18-25 ianuarie 2013.
2. Înscrierile se fac pe pagina de Facebook destinată concursului (http://facebook.com/concursonoare), prin postare cu conținut în format text, imagine sau videoclip, până la data de 25 ianuarie ora 23:59.
3. Câștigătorul va fi ales luni, 28 ianuarie și va fi anunțat pe www.guess-who.ro
4. Fiecare participant are dreptul la o singură postare. Nerespectarea acestei reguli duce la eliminarea participantului din concurs.
5. Nu sunt acceptate pe pagina de Facebook destinată concursului: postări care nu fac obiectul concursului, aduc injurii artistului, casei de producție sau celorlalți participanți.